Retail&Agrobusiness

Trei tineri din Iaşi au pariat 100.000 de euro pe o băcănie şi un restaurant cu produse din zona Moldovei

Pe rafturile băcăniei, situată la intrarea în restaurant, se regăsesc produse apicole, brânzeturi, dulceaţă, zacuscă, lactate ori carne. Acestea sunt aduse de la producătorii locali din judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Iaşi.

Pe rafturile băcăniei, situată la intrarea în restaurant, se regăsesc produse apicole, brânzeturi, dulceaţă, zacuscă, lactate ori carne. Acestea sunt aduse de la producătorii locali din judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Iaşi.

Autor: Florentina Niţu

26.02.2019, 00:05 2683

Naiana Ghinia împreună cu Bogdan Ghinia şi Bogdan Cibotaru au pariat în 2017 100.000 de euro, toate economiile pe care le aveau, pe o băcănie şi un restaurant cu produse din regiunea Moldovei, în Iaşi.

„Povestea Krud a apărut din dorinţa de a aduce unele dintre cele mai bune produse din zona Moldovei într-un singur loc, în Iaşi. Am căutat câteva luni produse pentru băcănie, din poartă în poartă. Am făcut o selecţie riguroasă, dorindu-ne ca produsul să fie gustos şi de calitate. Apoi am deschis băcănia şi o zonă de degustare. Iar în august am deshis restaurantul, în care folosim produsele din băcănie şi în preparatele noastre”, spune Naiana Ghinia, co-fondatoarea brandului Krud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO