Antreprenori locali

Un antreprenor din Constanţa a ajuns cu vinurile Cramei Histria în restaurantele La Mama şi librăriile Cărtureşti

Secțiune susținută de Medlife Logo

27 iul 2017 Autor: Mădălina Panaete

Paul Fulea, acţionar al Cramei Histria: Am învăţat foarte mult lucrând în corporaţii, lucruri care m-au ajutat şi în activitatea curentă. Structura muncii în corporaţie, procedurile existente şi aplecarea către eficienţă şi rezultate, aceste lucruri te ajută foarte mult în antreprenoriat. Nu există un loc de muncă din care să nu fi învăţat.

► Anul trecut producătorul a avut afaceri de 1,7 milioane de lei.
 
Paul Fulea, 40 de ani, a preluat de la tatăl său în urmă cu aproximativ cinci ani frâiele businessului din domeniul viticulturii şi a pus bazele Cramei Histria, ale cărei vinuri au ajuns pe rafturile magazinelor specializate, ale librăriilor Cărtureşti şi în restaurante.
 
Anul trecut producătorul a avut afaceri de 1,7 mil. lei, potrivit datelor de la mfinante.ro. 
 
Povestea cramei aflată la 20 de kilometri de cetatea Histria începe acum aproximativ 40 de ani, când în zonă s-au plantat suprafeţe mari cu viţă-de-vie. După Revoluţie a luat naştere Viticola SA, care se ocupa cu administrarea viţei-de-vie din zonă. Tatăl lui Paul Fulea, absolvent al Facultăţii de horticultură din Iaşi, a devenit acţionar în cadrul companiei în 1998, iar după 14 ani a predat „ştafeta“ businessului din localitatea Cogealac (judeţul Constanţa) noii generaţii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.07.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
vinuri
, antreprenori
, restaurante
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide