Retail&Agrobusiness

Un executiv român a preluat conducerea traderului Ameropa Grains, unul dintre cei mai mari traderi de cereale

Un executiv român a preluat conducerea traderului...

Autor: Roana Rotaru

15.09.2016, 00:05 1487
Constantin Vasile, un manager care lucrează din 2011 pentru filiala locală a traderului elveţian de cereale Ameropa Grains, a preluat în august conducerea companiei după plecarea cehului Jan Kadanik care a avut un mandat de trei ani în România.
 
Vasile a fost promovat din poziţia de manager al diviziei de trading. Înainte de a lucra pentru compania elveţiană Ameropa, Constantin Vasile a ocupat mai mult funcţii în cardul companiei Bunge, cel mai mare producător de uleiuri vegetale din România, după cum arată informaţiile de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. Managerul român este absolvent al Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică din cadrul Uni­versităţii Hiperyon.
 
Traderul elveţian Ameropa este unul dintre cei mai mari comercianţi de cereale cu operaţiuni locale care a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 530 mil. euro, în creştere cu 8% faţă de rezultatele din anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO