Retail&Agrobusiness

Un lanţ de cofetării are afaceri de 20 mil. lei cu şase puncte de lucru în Câmpina, Buşteni şi Ploieşti

Autor: Mihaela Pascari

03.07.2017, 00:05 3465

Brandul românesc Delice Inter­na­tional, care produce şi vinde produse de cofetărie şi patiserie, a fost dezvoltat de Laurenţiu Vasile Dascălu şi Carmela Dragomir în urmă cu 18 ani, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 20 mil. lei (4,3 mil. euro) cu o echipă de 140 de angajaţi. Brandul are în acest moment şase unităţi de vânzare în Buşteni, Ploieşti şi Câmpina, unde mai deţine şi o hală de producţie de 660 mp.

„Am început în 2000, atunci aveam ca principal obiect de activitate fabricarea produselor zaharoase şi de cacao, desfacerea o făceam prin unităţi de cofetărie şi patiserie. Hala proprie am achiziţionat-o în 2007”, a spus Laurenţiu Vasile Dascălu, cofondatorul busi­nessului Delice International. 

Hala de producţie şi două cofetării din Câmpina sunt administrate de firma Clarion SRL, lansată în urmă cu 18 ani, iar trei cofetării din Ploieşti şi una în Buşteni activează prin intermediul companiei Delice International SRL, care a luat naştere în 2005.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO