Retail&Agrobusiness

Un producător de lactate din Botoşani a ajuns la vânzări de 1,4 milioane de lei distribuind brânzeturi în trei judeţe

Un producător de lactate din Botoşani a ajuns la vânzări de 1,4 milioane de lei distribuind brânzeturi în trei judeţe

Ştefaniea şi Viorel Şfabu sunt antreprenorii care deţin compania Viofanny Lact Prodcom, care realizează produsul Caşcaval de Săveni

Autor: Roana Rotaru

30.01.2018, 00:00 694
Fabrica de lactate Viofanny Lact Prodcom din judeţul Botoşani, deţinută de Ştefaniea şi Viorel Şfabu, a vândut anul trecut brân­ze­turi de circa 1,4 mil. lei, dublu faţă de anul pre­ce­dent, o creşte­re adusă mai ales de popularitatea pro­du­sului tradiţional Caşcaval de Săveni, potrivit reprezentanţilor companiei. Produsele realizate de Viofanny ajung în magazinele alimentare din Botoşani, Iaşi şi Suceava prin distribuţie proprie.
 
„Anul 2017 a fost un an bun. Vânzările s-au dublat pentru că am de­ve­nit mai cunoscuţi. Avem un dosar de­ pus pen­tru înregistrarea Caşcavalului de Săveni ca produs cu Indicaţie Geogra­fică Protejată (IGP). Am trecut de faza naţională, iar documentaţiile sunt în analiză la Bruxelles. Acest de­mers ne-a adus un plus de popularitate. Oame­nii au vrut să-l încerce“, a declarat pen­tru ZF Ştefaniea Şfabu, adminis­tratorul companiei Viofanny Lact Prodcom.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO