ANTREPRENORI LOCALI

Unde se reinvestesc banii obţinuţi din IT: Ion Colţan şi Bogdan Stanciu, doi antreprenori români din IT livrează săptămânal 120 de colete cu alimente naturale clienţilor din Bucureşti. Vânzările vor ajunge la 1,5 mil. euro. “Am început de la o păşune. Am crescut pentru început oi şi câteva vaci.”

21 aug 2018 Autor: Florentina Niţu

Preţul mediu al unui coş de cumpărături este de 150-180 lei

Compania Origini PI SRL, care produce alimente fabricate artizanal, în cicluri mici de producţie, are 20 de angajaţi şi între 120 şi 150 de clienţi din Capitală care aşteaptă în fiecare săptămână „coşul” cu lactate, carne, mezeluri, miere şi dulceaţă.

Compania Origini PI SRL a luat naştere în urmă cu 12 ani şi s-a numit iniţial Plaiul Talii Eco SRL, fiind fondată de omul de afaceri Ion Colţan, în vârstă de 60 ani, care este acţionar şi în firmele din domeniul IT MB Distribution (distri­buţie de echipamente IT&C) şi Bit Soft (soluţii IT pentru industria ospitalităţii). În urmă cu trei ani, în proiectul lansat de Colţan a intrat şi Bogdan Stanciu, partener cu antreprenorul şi în compania de IT Bit Soft.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.08.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, alimente
, clienti
, it
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide