În 2015, compania din Satu Mare a avut un profit de 29,6 milioane de lei, în creştere cu 15% faţă de 2014.
Unicarm din Satu Mare, unul dintre cei mai importanţi producători de carne şi lactate, continuă anul acesta investiţiile în agricultură, în depozite de cereale şi magazine în zona de nord a ţării, însă nu ajunge nici anul acesta la Bucureşti, unde nu deţine deocamdată nicio unitate.
„Deschidem 5-10 magazine anul acesta în nordul ţării. Bucureştiul este foarte departe şi este greu să controlezi o afacere la o distanţă aşa mare. Însă produsele noastre sunt distribuite în toată ţara, inclusiv în Bucureşti“, a declarat pentru ZF Vasile Lucuţ, antreprenorul care a pus bazele producătorului la începutul anilor ’90.
Compania este activă în producţia de carne şi produse din carne, în cea de lactate şi îngheţată, dar şi de pâine. Carnea reprezintă 60% din vânzările producătorului, în timp ce restul este acoperit de celelalte segmente.
Unicarm are în portofoliu produse precum conserve din carne şi legume, mezeluri (sub brandul Unicarm), îngheţată (globoUnicarm), lactate (Premio Unicarm), (Unimo şi Bunicel) sau produse de panificaţie (Datina), dar şi un restaurant (Crenguţa din Satu Mare), conform datelor prezentate pe site-ul companiei.