Retail&Agrobusiness

Unique Clothing, fabrica de textile din Păuleşti în care managerul îi jignea pe angajaţi, a intrat în insolvenţă

Unique Clothing, fabrica de textile din Păuleşti în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.08.2017, 00:05 641

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de nouă milioane de lei, un profit de 209.000 de lei şi un număr mediu de 340 de angajaţi

Compania Unique Clothing, în administrarea căreia se află fabrica de textile din Păuleşti care a ajuns în atenţia publică săptămâna trecută după ce managerul a fost filmat adresându-le injurii angajaţilor, a intrat în insolvenţă, potrivit deciziei Tribunalului Prahova de pe 7 august. Informaţia a fost publi­cată iniţial pe site-ul supervizor.ro.

„Admite cererea debitoarei. Dis­pune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoare. Desem­nează administrator judiciar provizoriu pe Prahova Insolv IPURL”, se arată pe portalul Judecătoriei din Prahova.

Termenul pentru depunerea de către administratorul judiciar a raportu­lui prin care să propună intrarea în pro­ce­dură simplificată sau continuarea pe­rioa­dei de observaţie este 15 septem­brie. Miercurea trecută, jurnaliştii publicaţiei Observatorul Prahovean au publicat o filmare care îl înfă­ţişează pe proprie­tarul fabricii de textile Unique Clothing, Eleftherios Vanellis, înjurându-i şi jig­nin­du-i pe angajaţi, după ce aceştia s-au arătat ne­mul­ţumiţi de întârzierile la plata salariilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO