Retail&Agrobusiness

Unirea Shopping Center, profit de 23 mil. lei anul trecut, după pierderi de 34 mil. lei în 2017. „Vom dedica resurse importante în reamenajarea centrelor din Bucureşti şi Braşov”

Unirea Shopping Center, profit de 23 mil. lei anul...

Autor: Cristina Bellu

18.06.2019, 11:26 340

Unirea Shopping Center (SCDM), companie ce administrează două centre comerciale în Bucureşti şi Braşov, a raportat pentru anul trecut un profit de 23,2 mil. lei faţă de o pierdere de 34,8 mil. lei înregistrată în 2017, ca urmare a diminuării cheltuielilor de exploatare şi a celor financiare.

În perioada raportată valoarea investiţiilor în clădire, echipamente şi mobilier s-a ridicat la peste 5 mil. lei, în timp ce capitalurile proprii au crescut de la 306,7 mil. lei în 2017 la 329,9 mil. lei la finalul anului 2018, potrivit datelor transmise de operatorul centrelor comerciale.

„Vom dedica resurse importante în următoarea perioadă în reamenajarea centrelor comerciale din Bucureşti şi Braşov. Dorim să creştem atractivitatea locaţiilor şi să atragem retailerii cei mai inovatori din România şi străinătate”, spune Bogdan Alexander Adamescu, preşedintele Consiliului de Administraţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO