Retail&Agrobusiness

Urmează conferinţa ZF „În căutarea brandului de ţară. România, izvorul de ape minerale al Europei“. Exporturile de apă minerală au crescut cu 77% în ultimii zece ani, la peste 24 mil. litri

Urmează conferinţa ZF „În căutarea brandului de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.12.2019, 00:08 525

♦ Apa minerală este unul dintre puţinele sectoare unde importurile nu au reuşit să se impună pe piaţă ♦ Românii preferă brandurile româneşti, astfel că în topul celor mai vândute ape se află Borsec, Dorna, AQUA Carpatica, Bucovina sau Tuşnad.

Ziarul Financiar organizează pe 11 decembrie conferinţa „În căutarea brandului de ţară. România, izvorul de ape minerale al Europei“.

România a exportat în 2018 peste 24 milioane de litri de ape minerale, în creştere cu 12% faţă de anul precedent, arată datele de la Eurostat.

Acesta este al treilea an de creştere a exporturilor de ape minerale, dar şi anul cu cel mai înalt nivel al livrărilor pe pieţele externe în ultimul deceniu. Faţă de 2009, exporturile de ape minerale au crescut cu 77%, conform calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO