Retail&Agrobusiness

Urmează videoconferinţa ZF/Raifffeisen Bank Branduri româneşti pentru revenirea economiei, 28 mai: Cum s-au reinventat companiile pentru a merge mai departe?

Urmează videoconferinţa ZF/Raifffeisen Bank Branduri...

Autor: Miruna Diaconu

22.05.2020, 00:05 318

Ziarul Financiar alături de Raif­feisen Bank organizează video­con­ferinţa ZF Branduri româneşti pentru reve­nirea economiei. Cum s-au reinventat companiile pentru a merge mai departe, pe 28 mai, unde invitaţii vor aborda teme de discuţie pornind de la contextul pieţei în timp de criză.

Criza coronavirusului a avut efecte semnificative şi asupra mediului de afaceri, astfel că a lovit peste noapte afacerile tuturor companiilor, care, acum, sunt nevoite să se adapteze la noile condiţii, dar şi la un viitor incert.

Invitaţii videoconferinţei sunt Raluca Nicolescu, director Aria IMM, Raiffeisen Bank, Radu Ciocoiu, director executiv corporate banking, Raiffeisen Bank, Dan Ostahie, CEO, Altex, Sergiu Cadar, CEO, Sompro­duct, Bogdan Piţigoi, proprietar, Grupul de Firme Tester, Magda Bei, proprietar, Graphtec Design, Alexandru Toth, proprietar, Sandy Impex Oradea, Octavian Fanea, CEO, Kadram furni­zor de soluţii integrate pentru sisteme de acces, Rareş Florea, country manager, Cramele Avereşti, Mihai Croitoru, director general, Nicoltana (proprietar brandul Apa Keia), Adrian Cocan, manager proiect, Lăptăria cu caimac, Cosmin Moldovan, director general, Moldovan-Car­mangeria Sânni­coară, Ioana Roma­nescu, fondator Cupcake Philosophy.

De la declararea stării de urgenţă urmată de starea de alertă au trecut 66 de zile în care circa 33 miliarde de euro s-au pierdut din cifra de afaceri a companiilor.

Principalele teme de discuţie vor fi: ce măsuri au luat companiile pentru a se adapta la noile cerinţe de pe piaţă, cu ce noi produse au venit brandurile folosindu-se de recunoaşterea de pe piaţă, cum s-au reorganizat liniile de producţie pentru a răspunde nevoilor de a lansa noi produse, cum şi-au redefinit companiile liniile de dictribuţie pentru a răspunde condiţiilor din piaţă, ce investiţii sunt necesare de acum pentru a depăşi perioada de criză, diferenţa din­tre companiile care deţin departamente de cercetare-dezvoltare proprii şi cele dependente de cormeţul în sistem lohn.

Folosirea puterii brandurilor pentru a merge pe noi pieţe, reorganizarea fluxului de operaţiuni pentru a răspunde creării de noi produse, noile sarcini pentru departamentele de marketing în criză, pentru a identifica posibilitatea de noi produse, noi canale de distribuţie şi noi venituri, noile forme de finanţare (IMM Invest, alte programe) pentru a sprijini adaptarea brandului la noua piaţă sunt câteva dintre temele pe care le vor aborda speakerii în cadrul videoconferinţei ZF Branduri româ­neşti pentru revenirea economiei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO