INTERVIU

Wojciech Janiak, noul CEO al Noriel: Ambiţia mea este să folosim România ca un hub pentru ţările din regiune

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 iun 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Retailerul de jucării Noriel a înregistrat afaceri de 171 de milioane de lei în 2017, în creştere cu 21% faţă de anul anterior, după ce s-a extins cu încă patru magazine. Planurile pentru anul aces­ta urmăresc deschiderea în continuare a unor maga­zine noi, investiţii în partea de online şi remodelarea unor magazi­ne existente, susţine Wojciech Janiak, noul CEO al Noriel, într-un interviu pentru ZF.

Janiak a venit la conducerea grupului în urmă cu şase luni şi vrea să ducă brandul Noriel în străinătate, în ţările din regiune.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, grup
, jucarii
, magazine
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide