Retail&Agrobusiness

ZF Live. Andreea Păunescu, CEO GoodWine, şi Andreea Cristoforidis, director marketing: Piaţa de vinuri a fost singura ramură industrială care a reuşit să atragă 100% fonduri de retehnologizare furnizate de UE.

Autor: Mircea Nica

29.03.2019, 00:05 609

Târgul GoodWine, unul dintre cele mai vechi târguri de vinuri din România, a ajuns la afaceri de 400.000 de euro, dar ambiţia acţionarilor este să meargă spre un milion de euro în câţiva ani. Târ­gul de vin este prezent în România de zece ani, iar anul acesta a ajuns la ediţia cu numărul 23, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live An­dreea Păunescu, CEO a GoodWines.

„GoodWine este cel mai vechi târg de vinuri din România. Este de 10 ani, intrăm în al 11-lea an, ediţia cu numărul 23. Am cumpărat acest târg de la un antreprenor român pentru că a fost un domeniu care mi-a atras atenţia. Piaţa de vinuri mi se pare o industrie fabuloasă”, a spus Andreea Păunescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO