Retail&Agrobusiness

Cât de repede îţi poţi recupera investiţia dintr-un business cu pizza. Cătălin Naftan, proprietarul pizzeriei Naneti: „Am investit 100.000 de euro în acest business şi am recuperat banii în primele luni de activitate“

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.01.2019, 17:30 13431

Antreprenorul Cătălin Naftan a investit 100.000 de euro în deschiderea pizzeriei Naneti, care după primele luni de activitate înregistrează vânzări zilnice între 500 şi 700 de euro. Obiectivul repre­zen­tanţilor este să ajungă la vân­zări zilnice de minim 1.000 de euro, a spus în ca­drul emi­si­unii de business ZF Live Cătălin Naftan, pro­prietar al pizzeriei Naneti.

„Investiţia a fost în jur de 100.000 de euro, din care am cheltuit, într-o pro­por­ţie covârşitoare, pe echipamente - cuptor, malaxor, mese de pizza, frigidere şi congelatoare, vitrine de expunere, espresso şi râjniţă, bran­ding, arhitectură. Am scos deja banii investiţi şi ne-am propus să vindem în jur de 1.000 de euro pe zi“, a spus Că­tălin Naftan. El a adău­gat că investiţia a fost făcută cu fonduri proprii, apoi jumă­tate din sumă a fost recu­pe­rată prin pro­gramul Start-up Nation.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO