Retail&Agrobusiness

ZF Live. Diana Marinaş, designer floral şi proprietar Casa de Flori: Comenzile de flori pentru 1 Martie au fost duble faţă de 2018

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.03.2019, 19:00 208

Diana Marinaş, designer floral şi proprietar al Casei de Flori, a spus că în 2019 comenzile de buchete de flori s-au dublat faţă de anul trecut, datorită cererilor primite din partea companiilor, care au început să îşi diversifice modul prin care îşi fidelizează angajaţii.

„Anul acesta, comenzile din jurul zilei de 1 Martie au fost duble faţă de anul trecut, creştere generată de comenzile din zona corporate, dar încă nu am tras linie pentru că urmează şi ziua de 8 Martie. Cred că se fac paşi în cealaltă direcţie şi anume în a aprecia angajatul altfel, oferindu-i o floare sau organizând workshopuri florale“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Diana Marinaş.

Compania oferă mai multe tipuri de abonamente pentru zona corporate, iar cel mai ieftin porneşte de la preţul de 700 de lei plus TVA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO