ZF Live. Florin Stoian, fondator al Yellow Menu: „Start-up-urile precum Yellow Menu sunt finanţate colosal în afară. Pentru a deschide în Cluj, noi am avea nevoie de aproximativ 200.000 de euro“

10 ian 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Florin Stoian, fondator al Yellow Menu, în cadrul emisiunii de business ZF Live: „Piaţa de food delivery este foarte fragmentată şi nu există un lider care să controleze ceva din acest domeniu

Firma de catering premium Yellow Menu, un business pornit în 2015, a ajuns anul trecut la afaceri de 700.000 de euro şi la o creştere cu 8% a numărului de livrări faţă de 2016, înregistrând 40.000 de livrări pe parcursul anului 2017.
 
„Am avut această creştere de 8% chiar dacă preţurile la pro­du­se­le noas­tre au rămas aceleaşi. Noi încer­căm să oferim clienţilor în fiecare zi o alternativă sănătoasă, ţinând cont că avem o echipă de aproximativ 40 de oameni care pregătesc în fiecare zi 12 feluri de mâncare diferite“, a spus Florin Stoian, fondator al Yellow Menu, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.01.2018

 
Cuvinte cheie:
fondator
, zf live
, cluj
, finantari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide