Retail&Agrobusiness

ZF Live. Sergiu Gîdei, partener CEE/Atorney/Boanţă, Gîdei şi Asociaţii: Fondatorii de start-up-uri trebuie să „atace“ investitorul cu încredere şi planuri de viitor dacă vor să obţină finanţare

Sergiu Gîdei

Sergiu Gîdei

04.12.2019, 18:50 363

„În 2019, start-up-urile româneşti au fost finanţate cu 13 milioane de euro, iar pentru 2020 ne aşteptăm ca cifra să se dubleze“.

Pentru a obţine finanţare din partea investitorilor, fondatorii start-up-urilor din România trebuie să vină înarmaţi cu încredere şi o viziune de viitor pen­tru businessul lor.

Acest gen de ati­tu­dine este cea care poate convinge in­ves­titorul să pompeze bani într-un busi­ness. Cei ce vor banii investitorilor trebuie să aibă în vedere pene­tra­rea pie­ţelor externe, obiec­iv care odată atins securi­zează com­pania în faţa şo­curilor eco­no­mi­ce care pot apă­rea la nivel lo­cal, a ex­plicat Ser­giu Gîdei, par­te­ner al fir­mei de avoca­tură CEE/Ator­ney/Boanţă, Gîdei şi Asociaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO