Companii

Retailerii şi operatorii medicali se uită după spaţii în apropierea Pieţei Unirii. Majoritatea vechilor unităţi de tip „circ al foamei“ din Bucureşti au fost transformate în malluri. Cel din zona Unirea a fost singurul circ al foamei finalizat şi funcţional

Venera Munjev, senior associate retail agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International

Venera Munjev, senior associate retail agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International

Autor: Bogdan Alecu

10.10.2019, 00:00 94

Retailerii şi clinicile medicale analizează oferta de spaţii disponibile în jurul Pieţei Unirii, cerere care ar putea revitaliza proiectul imobiliar de la Hala Unirii, din spatele Magazinului Unirea.

Omul de afaceri Aurel Muntean, care deţine magazinul Victoria de pe Calea Victoriei şi hotelul Împăratul Romanilor din Sibiu, are în plan reluarea lucrărilor de la Hala Unirii.

„Există interes crescut pentru zona piaţa Sf. Vineri din Capitală.  Am măsurat potenţialul retailerilor şi am constatat că există un potential ridicat. La fel, există un interes şi din partea companiilor de servicii - cum ar fi cele medicale sau din partea dezvoltatorilor de birouri. Este un proiect care va fi dezvoltat pe mai multe faze“, a declarat Venera Munjev, senior associate retail agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International, în cadrul evenimentului ZF Malluri & centre comerciale 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO