Companii

Retailerul Ambient îşi cere insolvenţa şi încearcă să blocheze executarea silită

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Cristina Roşca

02.09.2015, 00:07 3001

Distribuitorul de materiale de construcţii şi articole de bricolaj Ambient Sibiu, una dintre cele mai puternice afaceri antreprenoriale româneşti, şi-a cerut insolvenţa şi încearcă să blocheze până atunci executarea silită a bunurilor companiei.

„Modul în care a evoluat în ultimii ani sectorul construcţiilor şi al comerţului cu materiale de construcţii a arătat că piaţa autohtonă rămâne în continuare una dificilă, o piaţă în care doar firmele care în ultimii ani au adoptat măsuri de consolidare şi eficientizare a afacerii au reuşit să treacă peste dificultăţile acestei perioade“, spun reprezentanţii Ambient într-un comunicat de presă trimis cu ocazia cererii de intrare în insolvenţă.

Businessul Ambient, fondat de antreprenorul Ioan Ciolan la începutul anilor ‘90, a trecut printr-un amplu proces de restructurare în ultimii ani, care a implicat diverse măsuri pentru reducerea gradului de îndatorare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO