Companii

Retailerul britanic Topshop deschide săptămâna viitoare primul magazin din România şi are în plan încă trei unităţi în următorul an

Retailerul britanic Topshop deschide săptămâna...

Autor: Roxana Rosu

07.03.2019, 11:39 615

Retailerul britanic Topshop, unul dintre cele mai importante nume din moda mondială, va deschide pe 15 martie primul magazin din România, Topshop Topman, în Bucureşti Mall, şi are planificate încă trei magazine în următorul an.

Britanicii vin local în sistem de franciză, aduşi de grupul Voici La Mode, care mai are local şi franciza altui grup de modă din Marea Britanie, mai exact Marks & Spencer.

Brandurile britanice vor beneficia de un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi în Bucureşti Mall.

“Sperăm ca sosirea acestor branduri în România pe 15 martie, în Bucureşti Mall, să fie primită cu entuziasm de către comunitatea iubitorilor de fashion. Suntem încântaţi să pornim în această călătorie şi să avem privilegiul de a expune acest concept nou în România, o ţară a căror consumatori sunt extrem de fashionable. Avem pregătit un plan pe cinci ani şi putem confirma deja că vom mai deschide încă trei magazine în următorul an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO