Companii

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul Dan Pavel, mizează pe o creştere de 10-15% a afacerilor în 2022

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de...

Autor: Laurentiu Cotu

23.03.2022, 17:00 128

♦ Benvenuti are prevăzute renovări generale pentru trei magazine în acest an, precum şi deschideri de magazine noi.

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antre­prenorul local Dan Pavel, şi-a bugetat pentru 2022 o creştere de 10-15% a afacerilor faţă de anul trecut, susţinută atât de magazinul online, cât şi de deschiderea unor noi unităţi.

Compania a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de aproape 123,4 mil. lei (25 mil. euro), în creştere cu 26% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor. Retailerul de încălţăminte a deschis la finalul anului trecut un nou magazin Enzo Bertini în Sun Plaza Bucureşti, ajungând astfel la o reţea de 46 de magazine sub brandul Benvenuti şi 6 magazine multibrand Enzo Bertini.

„Pentru 2022 estimăm o creştere de aproximativ 10-15% a afcerilor, venită din creşterea pe online, precum şi datorită faptului că vom deschide câteva magazine noi. Anul acesta sperăm să vedem, pe fiecare magazin, o revenire a vânzărilor la nivel apropiat de cel anterior pandemiei“, a declarat pentru ZF Transilvania Adrian Câzu, Development & Retail Manager Benvenuti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO