Companii

Retailerul dm drogerie markt investeşte 13 mil.euro într-un nou sediu şi centru de distribuţie în Timişoara

Retailerul dm drogerie markt investeşte 13 mil.euro...

Autor: Roxana Rosu

26.04.2018, 16:23 553

Reţeaua germană dm drogerie markt va investi 13 milioane euro într-un nou sediu şi un centru de distribuţie în Timişoara, proiect ce va duce la crearea a peste 300 de locuri de muncă noi în oraş.

Lucrările sunt realizate împreună cu firma de construcţii CON-A din Sibiu.

”Au început lucrările de construcţie al noului sediu şi al centrului de distribuţie dm drogerie markt, iar în toamna anului 2018 acestea îşi vor deschide porţile pentru a aproviziona magazinele din toată ţara şi pentru a răspunde nevoilor de expansiune ale reţelei. Spaţiul generos şi modern amenajat aferent noului sediu, proiectat pentru 150 de angajaţi, va oferi o ambianţă plăcută pentru desfăşurarea activităţii. În acelaşi timp, clădirea va încorpora un spaţiu dedicat depozitului, cu o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi, proiectat pentru 250 de angajaţi”, declară Cristian Crişan, administrator dm drogerie markt România.

Proiectul are o suprafaţă totală de 32.000 de metri pătraţi, iar noul centru de distribuţie va contribui semnificativ la optimizarea proceselor operaţionale.

Spaţiul dedicat birourilor, 2.500 metri pătraţi, distribuiţi pe trei etaje este amenajat în concept «open-space» şi include, pe lângă birouri şi săli de şedinţe, spaţii de relaxare, terasă, sală de mese şi alte facilităţi pentru angajaţi.

Filiala locală a grupului german dm drogerie markt are sediul central în Timişoara, fiind înfiinţată în România în anul 2007. Reţeaua deţine în ţara noastră peste 90 de magazine şi a creat, în cei 10 ani de activitate, peste 600 de locuri de muncă.

Compania mai este prezentă în Austria, Bosnia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria, cu aproape 3.500 de magazine şi 60.000 de angajaţi la nivel european.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO