Companii

Retailerul electro-IT Altex, controlat de Dan Ostahie, vrea să angajeze 1000 de persoane pentru a susţine extinderea reţelei

Retailerul electro-IT Altex, controlat de Dan Ostahie,...

Autor: Roxana Rosu

02.07.2020, 10:20 533

Retailerul electro-IT Altex, controlat de Dan Ostahie, lansează un proces de recrutare pentru a susţine extinderea şi modernizarea reţelei de magazine la nivel naţional, având în plan angajarea a peste 1000 de persoane.

Poziţiile deschise sunt disponibile în magazinele din toată ţara, dar şi în centrele logistice: casieri, consultanţi vânzări, responsabili service, responsabili online, şef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susţine redresarea economiei româneşti prin continuarea planului investiţional şi accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluţia business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată ţara şi, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO