Companii

Retailerul german de bricolaj Hornbach a investit 2,8 mil.euro pentru extinderea magazinului din Sibiu, inclusiv pentru achiziţia unui teren suplimentar

Retailerul german de bricolaj Hornbach a investit 2,8...

Autor: Roxana Rosu

04.03.2020, 09:51 282

Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a investit 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu, fondurile fiind alocate pentru construirea unui Drive-In pentru materiale de construcţii şi pentru mărirea suprafeţei exterioare destinate produselor de grădinărit.

„Am luat decizia de a investi în extinderea magazinului nostru din Sibiu deoarece ne-am dorit să venim în întâmpinarea clienţilor noştri locali cu o zonă specială de tip Drive-In, aşa cum avem în toate celelalte magazine din ţară. De asemenea, odată cu crearea acestui spaţiu, am mărit şi suprafaţa exterioară destinată produselor de grădină, dar şi o parte din departamentele din interiorul magazinului”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Suma a acoperit atât achiziţia unui teren suplimentar de 5.500 mp, cât şi construcţiei zonei de Drive-In. Odată cu aceste schimbări, investiţia totală în magazinul din Sibiu se ridică la 14,8 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO