Companii

Retailerul german Kik a investit 200.000 euro în prima unitate din Bucureşti şi vrea să deschidă până la 30 de magazine în România în 2019

Retailerul german Kik a investit 200.000 euro în prima...

Autor: Roxana Rosu

06.03.2019, 15:02 1042

Reţeaua germană de magazine de haine şi decoraţiuni Kik a deschis prima unitate din Bucureşti, în Bucur Retail Park, în urma unei investiţii de 200.000 euro, retailerul fiind prezent deja în 10 alte oraşe din România.

Magazinul are 632 mp şi comercializează produse vestimentare la preţ redus pentru adulţi şi copii, cosmetice, jucării şi decoraţiuni interioare.

Al doilea magazin din Capitală va fi deschis în centrul comercial Liberty Center. 

“Kik este una dintre cele mai mari şi mai populare reţele de magazine cu produse vestimentare la preţ redus din Germania, care a demarat un proces de expansiune masivă la nivelul Europei. Intrarea sa pe piaţa bucureşteană şi alegerea amplasării primei unităţi în Bucur Retail Park este o reuşită majoră pentru noi. Un rol major în acest succes îl au şi partenerii noştri de la CBRE Romania, care au adus în parc un mix de chiriaşi extrem de bine echilibrat şi adecvat proiectului”, a declarat Ştefan Paraschiv, Director General al Bucur S.A., dezvoltatorul complexului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO