Companii

Retailerul german Kik Textilien va deschide un magazin în centrul comercial Liberty Center, al doilea din Bucureşti

Retailerul german Kik Textilien va deschide un magazin...

Autor: Roxana Rosu

27.02.2019, 10:18 694

Retailerul german Kik Textilien va deschide la finele primului trimestru al anului un magazin în centrul comercial Liberty Center, aceasta fiind a doua unitate a retailerului din Bucureşti.

Magazinul este în curs de amenajare şi se va întinde pe o suprafaţă de aproximativ 600 mp, la parterul centrului, lângă magazinul InExtenso by Auchan.

”Strategia de dezvoltare a Liberty Center a presupus pe parcursul anului 2018 reorganizarea galeriei comerciale şi atragerea de noi parteneri. Fiind singurul mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienţilor noştri şi să le oferim un mix relevant de retaileri. Cu ajutorul KiK considerăm că vom începe să diversificăm şi mai mult experienţa de shopping a vizitatorilor noştri, mai ales prin elementul de noutate pe care retailerul îl aduce pe piaţa din Bucureşti”, a declarat Corina Stamate, Center Manager, JLL România, compania de consultanţă imobiliară care administrează Liberty Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO