Companii

Retailerul german Metro Cash&Carry extinde centrul logistic din Ştefăneştii de Jos, cel mai mare depozit pe care îl are în România, pentru a susţine ritmul de creştere a businessului

Retailerul german Metro Cash&Carry extinde centrul...

Autor: Roxana Rosu

26.05.2021, 09:35 1923

Retailerul german Metro Cash&Carry investeşte în extinderea centrului logistic din Ştefăneştii de Jos, cel mai mare din România, depozitul urmând să aibă o suprafaţă de peste 65.000 mp după finalizarea lucrărilor.

Centrul înglobează toate operaţiunile de depozitare şi distribuţie, investiţia având ca obiectiv atât integrarea în platformă a furnizorilor din zona de direct store delivery (DSD), cât şi asigurarea unei capacităţi logistice optime pentru a face faţă volumelor de marfă în creştere.

Metro deţine pe plan local 30 de magazine de tip cash&carry (angro) şi are pe lista de clienţi 500.000 de companii – revânzători, jucători HoReCa şi alte firme.În plus, compania a lansat în 2012 franciza LaDoiPaşi, reţeaua de magazine de proximitate ajungând la circa 1500 de unităţi. 

”One Roof este cel mai ambiţios proiect dezvoltat de METRO Cash & Carry în ultimii ani, un exemplu de muncă în echipă, inovaţie şi sinergii, care ne-a permis o consolidare optimă a activităţilor logistice. Faptul că mai facem un pas în dezvoltarea platformei, în ciuda întregului context din ultimul an, care nu a fost uşor pentru nimeni, este un semnal în plus că mergem în direcţia potrivită şi rămânem la fel de dedicaţi misiunii noastre de a ne sprijini clienţii şi a contribui concret la succesul afacerilor lor”, declară Adrian Ariciu, CEO METRO Cash & Carry România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO