Companii

Retailerul irlandez Primark a deschis primul magazin din România în ParkLake, iar pentru anul viitor plănuieşte deschiderea celui de-al doilea, în Afi Palace Cotroceni

Retailerul irlandez Primark a deschis primul magazin din...

Autor: Alexandra Matei

15.12.2022, 11:00 5526

Primul magazin va crea aproximativ 290 de locuri de muncă

La nivel mondial, Primark îşi propune să atingă cifra de 530 de magazine până în 2026 - în prezent, are 411 magazine pe 14 pieţe, România fiind cea de-a 15-a piaţă la nivel mondial.

Retailerul irlandez Primark a deschis astăzi, 15 decembrie, primul magazin din România, în centrul comercial ParkLake, marcând astfel intrarea pe cea de-a 15-a piaţă la nivel mondial.

Retailerul are planuri de extindere pe piaţa locală şi, după cum spune Maciej Podwojski, director de vânzări al Primark în Europa Centrală şi de Est, în 2023 urmează deschiderea celui de-al doilea magazin, în Afi Palace Cotroceni.

„Această perioadă din an este cea mai potrivită pentru deschiderea primului magazin în România. Am semnat deja şi pentru deschiderea celui de-al doilea magazin Primark în România, care va fi în Afi Palace Cotroceni şi pe care îl vom inaugura în cursul anului viitor. După deschiderea celui de-al doilea magazin, ne propunem să învăţăm cum funcţionează piaţa din România, după care ne vom gândi la următoarele deschideri. La nivel mondial, ne propunem să atingem cifra de 530 de magazine până în 2026 - în prezent, avem 411 magazine pe 14 pieţe, România fiind cea de-a 15-a piaţă la nivel mondial“, a spus Maciej Podwojski.

Primark ParkLake va crea aproximativ 290 de locuri de muncă, atât joburi cu normă întreagă, cât şi joburi cu jumătate de normă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO