Companii

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov, al patrulea inaugurat în acest an, şi ajunge la o reţea de 21 magazine

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21...

Autor: Roxana Rosu

20.10.2020, 11:48 365

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov, al patrulea inaugurat în acest an, şi ajunge la o reţea naţională de 21 magazine, estimând pentru 2020 afaceri apropiate de cele din 2019.

Compania estima la începutul anului o cifră de afaceri în creştere cu 40% faţă de 2019, provenită atât din creşterea organică a magazinelor, cât şi din extinderea reţelei, dar şi-a revizuit ulterior previziunile, în condiţiile în care magazinele au fost închise în primăvară.

”Estimăm că vom încheia anul acesta cu o cifră de afaceri puţin peste nivelul celei aferente anului trecut.”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stanciu.

Compania a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Până la finalul anului 2020 îşi propune să deschidă încă un magazin, ajungând astfel la o reţea de 22 magazine la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO