Companii

Retailerul Profi a închiriat patru etaje în clădirea Băneasa Airport Tower, deţinută de Immofinanz, pentru noul sediul din Bucureşti. ” Oferim mai multe locuri de muncă în Bucureşti pentru specialiştii noştri care nu iau în calcul posibilitatea de a se reloca la Timişoara”

Retailerul Profi a închiriat patru etaje în clădirea...

Autor: Roxana Rosu

16.03.2022, 15:27 229

Retailerul Profi, controlat de fondul de investţii Mid Europa Partners, a închiriat patru etaje din clădirea Băneasa Airport Tower, deţinută de Immofinanz, pentru a amenaja noul sediul din Bucureşti al companiei.

Spaţiul de birouri închiriat are o suprafaţă totală de peste 4000 metri pătraţi, iar contractul are o durată de 10 ani.

„Specificul actual al pieţei muncii personalului de specialitate impune să oferim în Bucureşti mai multe locuri de muncă pentru specialiştii noştri care nu iau în calcul posibilitatea de a se reloca la Timişoara. Ȋmbunătăţim constant standaradele din reţeaua noastră, astfel că ne reamenajăm birourile din Timişoara şi ne pregătim să mărim suprafaţa birourilor din Bucureşti pentru a oferi colegilor actuali şi viitori condiţii de muncă în pas cu tendinţele din companiile europene de top”, a declarat Pawel Musial, CEO & Executive Chairman la Profi Rom Food.

Profi are peste 1.500 de magazine în România, dintre care 600 sunt administrate de antreprenori parteneri, şi circa 25.000 de angajaţi în peste 700 de localităţi. În 2020, retailerul a obţinut o cifră de afaceri de 8,8 mld. lei, cu 22% mai mult faţă de anul anterior.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO