Companii

Retailerul român de bijuterii Teilor estimează afaceri de 230 mil. lei în 2021: Avem în vedere noi magazine

Retailerul român de bijuterii Teilor estimează afaceri...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.08.2021, 00:05 544

Compania are patru magazine în străinătate - trei în Sofia, Bulgaria şi unu în Varşovia, Polonia şi intenţionează să accelereze în continuare expansiunea internaţională prin intrarea pe piaţa din Ungaria în a doua jumătate a anului 2021.

Reţeaua de magazine de bijuterii de lux Teilor a avut vânzări mai mult decât duble în prima jumătate a anului 2021 comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, valoa­rea acestora ajungând la 88 de mi­lioane de lei. Pentru întregul an 2021, Teilor estimează vânzări de 230 de milioane de lei, cu 64% peste cele din 2020, pe fondul apetitului tot mai ri­dicat al clienţilor pentru categoria „fine jewellery“, precum şi o creştere a vânzărilor de inele de logodnă în trimestrul trei al anului 2021.

„Pentru 2021, ne propunem să atingem cele mai bune rezultate din istoria noastră, alimentate de con­solidarea mărcii Teilor pe piaţa ro­mâ­nească, expansiunea internaţio­nală şi investiţiile semnificative în e-commerce. Până la sfârşitul anului avem în vedere introducerea de noi modele exclusive, construirea unei experienţe digitale unice şi lansarea de noi locaţii de magazine“, spune Willy Dicu, CEO al Teilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO