Companii

Reţeaua de centre de imagistică medicală Medima Health se extinde cu o nouă unitate în Capitală, o investiţie de 1,5 mil. euro

Reţeaua de centre de imagistică medicală Medima Health...

Autor: Cristina Bellu

18.07.2022, 12:12 259

Medima Health, reţeaua  de clinici specializate în imagistică medicală şi radiologie, a deschis o clinică în zona Jiului din Capitală, în urma unei investiţii de 1,5  milioane de euro, potrivit oficialilor companiei. 

Noua clinică oferă servicii de investigare imagistică CT şi RMN, şi ridică numărul unităţilor operate de Medima la un total de opt clinici.

„Deschiderea clinicii Medima Jiului face parte din strategia de extindere a reţelei noastre în Capitală”, spune Gheorghe Iana, Director Medical Medima Health.

Lansată în anul 2020, reţeaua Medima Health plănuieşte să ajungă la zece clinici operaţionale anul acesta. Către finalul anului este preconizată finalizarea Centrului de Diagnostic Oncologic din Târgu – Mureş, un proiect care implică o investiţie totală de circa 5,5 milioane de euro, mai transmit oficialii companiei.

Centrele Medima Health au încheiat anul 2021 cu afaceri de 14 milioane de lei, faţă de 3 milioane de lei anul anterior, potrivit mfinante.ro .

În ultimii doi ani, odată cu preluarea de către fondul de investiţii Morphosis Capital, centrele Medima s-au extins constant, fiind prezente în Bucureşti, Alba Iulia, Călăraşi sau Sibiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO