Companii

Reţeaua de clinici dentare Dr. Leahu deschide un centru de stomatologie în Iaşi, după o investiţie de 750.000 de euro

Autor: Cristina Bellu

15.09.2020, 11:03 309

Clinicile dentare Dr. Leahu, al doilea jucător din piaţa de stomatologie, anunţă deschiderea la Iaşi a unui centru de stomatologie, în urma unei investiţii de 750 000 de euro susţinută prin sistemul de parteneriere utilizat de reţea, prin care au fost deschise anterior şi unităţile din Piteşti şi Oradea.

„Deschidem astăzi un prim centru în regiune alături de un partener local care ne împărtăşeşte viziunea de a construi o comunitate unită de profesionişti în sprijinul pacientului”, spune Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al clinicilor dentare Dr.Leahu.

Centrul de stomatologie din Iaşi dispune de 12 cabinete, 2 centre de radiologie, bloc operator şi integrează pe un sfert din suprafaţă zona serviciilor pentru copii, aducând local conceptul Academia Spaţială Dr.Leahu, bazat pe experienţa digitală.

Reţeaua de clinici dentare Dr. Leahu numără în prezent 92 de cabinete în oraşele Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Turda, Constanţa, Oradea şi Iaşi şi o echipă de peste 350 de angajaţi, dintre care 98 de medici şi 5 specialişti în anestezie.  Fiecare clinică integrează cel puţin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, reţeaua având şi propriul centru de instruire – Centrul de Perfecţionare Dr.Leahu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO