Companii

Reţeaua de clinici Medima Health vrea să ajungă la 10 unităţi în 2022 şi va investi 5,5 milioane euro pentru Centrul de Diagnostic Oncologic din Târgu – Mureş

Reţeaua de clinici Medima Health vrea să ajungă la 10...

Autor: Roxana Rosu

20.10.2021, 10:40 171

Reţeaua naţională de clinici de imagistică medicală şi radiologie Medima Health încheie primul an de activitate pe piaţa din România cu 6 clinici operaţionale la nivel naţional, în urma unui volum de investiţii de peste 7 milioane de euro.

În cursul anului viitor, compania are planificate încă trei deschideri, în Bucureşti şi în ţară, iar către finalul anului 2022 este preconizată finalizarea construcţiei Centrului de Diagnostic Oncologic din Târgu – Mureş, a cărei investiţie totală se ridică la circa 5,5 milioane de euro.

Reţeaua cuprinde în prezent 6 clinici de imagistică, dintre care două în Bucureşti, câte una în Călărăşi şi Alba Iulia, precum şi două centre de diagnostic oncologic, în Otopeni (în parteneriat cu Amethyst Radiotherapy) şi în Sibiu. Clinicile au avut peste 14.700 de pacienţi în această perioadă.

„La un an de la demararea proiectului Medima, ne bucurăm să vedem rezultatele muncii echipei noastre, concretizate prin numărul mare de pacienţi care ne-au acordat încrederea. Misiunea Medima Health este de a creşte gradul de accesibilitate al pacienţilor din toate categoriile sociale la investigaţii de imagistică medicală de ultimă generaţie, care au un rol esenţial în diagnosticarea şi prevenţia majorităţii afecţiunilor medicale. Suntem în proces de expansiune şi avem planificate noi investiţii în clinici, unde vom pune la dispoziţia pacienţilor echipamente de top, medici dedicaţi şi servicii la înălţimea aşteptărilor”, declară Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO