Companii

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo deschide două centre de recoltare în Braşov şi Cluj Napoca şi ajunge la 113 unităţi în ţară

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo deschide două...

Autor: Cristina Bellu

08.10.2019, 11:49 216

„2019 a fost un an de extindere şi consolidare a prezenţei Synevo în Transilvania”

Divizia de laboratoare medicale Synevo, parte din grupul suedezilor de la Medicover şi principalul jucător al pieţei locale de servicii de diagnostic şi analize medicale, a inaugurat recent două centre de recoltare în Braşov şi Cluj Napoca, localităţi unde mai deţine câte trei centre de recoltare şi câte un laborator.

Odată cu acestă lansare, reţeaua Synevo bifează 113 centre de recoltare la nivel naţional şi 17 laboratoare, acoperind 36 de judeţe şi 50 de oraşe.

Anul acesta, compania s-a extins în centrul ţării cu încă trei centre de recoltare în Sfântul Gheorghe, Târgu Mureş şi Sibiu, fiind prezentă în Transilvania cu 18 de puncte de recoltare şi trei laboratoare amplasate în opt judeţe, respectiv 11 localităţi. Judeţul cu cea mai puternică prezenţă în regiune este Cluj, Synevo activând aici în oraşele Cluj Napoca (un laborator şi patru centre de recoltare), Floreşti şi Câmpia Turzii. În judeţul Braşov compania mai deţine un centru de recoltare în Săcele, pe lângă cele patru din oraşul Braşov.

„2019 a fost un an de extindere şi consolidare a prezenţei Synevo în Transilvania, aducând astfel cât mai aproape de pacienţii de aici o paletă extrem de vastă de teste realizate la un nivel de acurateţe ridicat şi într-un interval de timp scurt, ca urmare a investiţiilor realizate constant pentru dezvoltarea tehnologică”, spune Radu Piciu, Director Regional Zona Centru Synevo România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO