Companii

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo deschide un centru de recoltare în Sfântul Gheorghe (jud. Covasna) şi ajunge la 106 unităţi pe plan local

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo deschide un...

Autor: Cristina Bellu

19.06.2019, 12:44 125

Divizia de laboratoare medicale Synevo, parte din grupul suedezilor de la Medicover şi principalul jucător al pieţei locale de servicii de diagnostic şi analize medicale, continuă extinderea pe plan local şi anunţă inaugurarea unui centru de recoltare în oraşul Sfântul Gheorghe (jud. Covasna), reţeaua operatorului ajungând astfel la 106 unităţi de recoltare şi 17 laboratoare la nivel naţional.

Compania bifează astfel o reprezentare de peste 80% la nivel naţional, fiind prezentă în acest moment în 33 de judeţe din ţară, alături de Capitală.

„Ne bucură că putem susţine această dezvoltare prin extinderea prezenţei regionale. În felul acesta, facem ca o paletă bogată de teste complexe să devină accesibilă pentru un segment amplu”, explică Radu Piciu, Director Regional pentru zona Centru Synevo România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO