Companii

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo se extinde cu un centru de recoltare în Otopeni şi ajunge la 112 unităţi în ţară

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo se extinde cu un...

Autor: Cristina Bellu

30.09.2019, 12:12 340

Divizia de laboratoare medicale Synevo, parte din grupul suedezilor de la Medicover şi principalul jucător al pieţei locale de servicii de diagnostic şi analize medicale, continuă extinderea pe plan local şi anunţă inaugurarea unui centru de recoltare în Otopeni (Ilfov), operatorul ajungând să acopere 50 de oraşe din ţară.

În Ilfov, compania mai deţine puncte de recoltare în Voluntari şi în Chiajna, unde este amplasat şi laboratorul central de referinţă.

„Deschiderea noului centru de recoltare ne permite să aducem cât mai aproape de pacienţii din Otopeni un portofoliu complex de teste de laborator. Synevo va continua să investească pentru a rămâne un partener de încredere atât pentru pacienţi, cât şi pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii din întreaga ţară”, spune Andrei Sevcenco, Director Regional Zona de Sud Synevo România.

În urma inaugurării centrului din Otopeni, reţeaua Synevo ajunge la 112 centre de recoltare şi 17 laboratoare, amplasate în 36 de judeţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO