Companii

Reţeaua de servicii medicale Regina Maria a preluat Endo Institute din Timişoara, centru de diagnosticare şi tratament a endometriozei fondat de doctorul Voicu Simedrea

Reţeaua de servicii medicale Regina Maria a preluat Endo...

Autor: Roxana Rosu

20.01.2020, 10:32 378

Reţeaua de servicii medicale Regina Maria a preluat Endo Institute din Timişoara, cel mai mare centru de diagnosticare şi tratament a endometriozei din sud-estul Europei, fondat de doctorul Voicu Simedrea în urmă cu şase ani.

În luna iunie a anului trecut, Endo Institute a fost acreditat de Liga Europeană de Endometrioză (EEL) ca Centru de Excelenţă de nivel 3, singurul din România şi al treilea în Europa dintre centrele acreditate în afara ţărilor vorbitoare de limba germană.

„Endo Institute a fost iniţial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, aşadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialităţi secundare. Pentru noi a fost mereu importantă grija acordată pacientelor şi credem că fiecare femeie are dreptul la un diagnostic corect şi un tratament personalizat care să răspundă nevoilor ei. Endo Institute este singurul centru acreditat în România şi singurul acreditat la vest de Viena de către Liga Europeană de Endometrioză.” declară dr. Voicu Simedrea. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO