Companii

Reţeaua KFC ajunge la 100 de restaurante în România, având peste 3.700 de angajaţi la nivel naţional, din peste 20 de naţionalităţi

Reţeaua KFC ajunge la 100 de restaurante în România,...

Autor: Roxana Rosu

12.04.2023, 15:39 268

Sphera Franchise Group, holdingul care deţine compania ce administrează în sistem de franciză brandul KFC pe plan local, a atins borna de 100 de restaurante, reţeaua având peste 3.700 de angajaţi la nivel naţional, din peste 20 de naţionalităţi, inclusiv Africa de Sud, Sri Lanka, Republica Dominicana, Venezuela.

Compania a avut un ritm constant de dezvoltare, deschizând 7 restaurante pe an, în medie, în ultimii 5 ani.

“De la inaugurarea primului restaurant în 1997, în Piaţa Romană din Bucureşti, la primul din provincie, în 2004, la pragul de 100 de unităţi, KFC şi-a extins constant reţeaua pe piaţa autohtonă, validând puterea brandului şi prezenţa produselor noastre în topul preferinţelor consumatorilor. KFC este sinonim cu standarde înalte de calitate şi siguranţă alimentară, cu o experienţă de consum superioară, precum şi cu inovaţia şi, odată cu atingerea acestei borne, ne reconfirmăm angajamentul de a rămâne o referinţă în industria de foodservice”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Din cele 100 de restaurante KFC, 26 sunt de tip Drive Thru (dintre care unul în cadrul unei benzinării), 13 stradale, 59 în food court-uri şi 2 în benzinarii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO