Companii

Reţeaua locală Medici’s deschide o clinică în clădirea Timco din Timişoara

Reţeaua locală Medici’s deschide o clinică în...

Autor: Roxana Rosu

03.04.2018, 10:58 284

Reţeaua locală de clinici medicale Medici’s a închiriat o suprafaţă totală de 840 mp la etajul 1 al clădirii Timco din Timişoara, deţinută de Bega Group, fiind în discuţii pentru extinderea spaţiului închiriat până la 1000 mp.

Tranzactia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Activ Property Services.

Clădirea Timco a găzduit pană de curand birourile Nokia, devenind disponibila pentru inchiriere in urma relocarii Nokia in noul sau campus de 27.000 m2 de la Bega Business Park. La parterul cladirii este amplasata o drogherie DM.

„Serviciile clinicii se adreseaza celor cca. 50.000 de abonati ai retelei de clinici si asiguratilor Allianz, Asirom si Signal iDuna, precum si locuitorilor intregului oras. Clinica Medici’s Academica va beneficia si de avantajele zonei, adresandu-se si riveranilor cat si celor aproape 7.000 de angajati care lucreaza in cladirile de birouri din apropiere, clinica avand posibilitatea de extindere a spatiului la cerere.” spune Felicia Vasiu, managerul biroului din Timisoara al Activ Property Services. 

Activ Property Services a fost infiintata in 1993, fiind una dintre principalele companii de consultanta imobiliara din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si doua birouri regionale in Timisoara si Cluj-Napoca.

Activ Property Services beneficiaza de experienta internationala, devenind birou afiliat al GVA Worldwide in Romania de la inceputul anului 2018, iar in perioada 1995-2016 fiind partenerul local al Cushman & Wakefield.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO