Companii

Reţeaua privată de saloane de înfrumuseţare GETT’S a ajuns la 10 locaţii la nivel naţional, după o investiţie de peste 165.000 de euro într-un nou salon

GALERIE FOTO: Cum arată noul salon GETTS Color Bar

GALERIE FOTO: Cum arată noul salon GETTS Color Bar

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.11.2018, 18:39 280

GETT’S, reţeaua privată de saloane de înfrumuseţare cu prezentă pe piaţa locală de 21 de ani, a deschis, în luna octombrie, un nou salon sub brandul GETT’S Color Bar, în urma unei investiţii de peste 165.000 de euro, potrivit reprezentanţilor. Astfel, brandul, care are saloane de 4 şi 5 stele, a ajuns la 10 saloane la nivel naţional.

„Avem elemente pe care ne place să le regăsim dintr-un proiect în altul, dar ne place să aducem şi elemente noi, pentru că nu ne plac proiectele standardizate. (...) Marele avantaj al acestui spaţiu este peretele-cortină, cu lumina spre exterior, care ne permite să ne jucăm cu spaţiul şi să oferim intimitate”, a spus Lucian Miess, fondator şi proprietar al reţelei.

Salonul deschis în centrul comercial Plaza România din Bucureşti se întinde pe o suprafaţă interioară de 135 mp şi 30 mp de terasă. La fel ca în celelalte locaţii cu terasă (GCB Park Lake, GETT'S MEN Exclusive Floreasca, GCB Iulius Mall Cluj), spaţiul de 30 mp va fi amenajat pentru a deveni şi un spaţiu de relaxare, funcţionând ca şi cafenea pentru clienţii salonului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO