Companii

Reţeaua Regina Maria continuă expansiunea la nivel naţional cu achiziţia Clinicii Someşan din Baia Mare, un centru medical cu afaceri de 3,2 milioane euro

Reţeaua Regina Maria continuă expansiunea la nivel...

Autor: Roxana Rosu

12.08.2019, 12:28 2913

Reţeaua Regina Maria continuă expansiunea la nivel naţional cu achiziţia Clinicii Someşan din Baia Mare, un centru medical cu afaceri de 3,2 milioane euro în 2018 care oferă servicii de ambulatoriu, imagistică, laborator şi spitalizare.

Clinica, inaugurată în 2013, are 20 cabinete în ambulatoriu, 26 paturi în regim de spitalizare de zi şi continuă, laboratorul de analize medicale şi departamentul de imagistică.

”Am pus bazele primului spital privat de anvergură din Baia Mare, sesizând necesitatea acoperirii unor servicii medicale care până atunci erau deficitare în această zonă. Apoi, investind în mod constant în dotări de ultimă generaţie, dar şi în personalul medical propriu şi în colaborarea cu medici de prestigiu din diferite centre universitare, am devenit o destinaţie de încredere pentru pacienţii din regiune. Credem că maramureşenii merită şi au dreptul să beneficieze de servicii medicale moderne şi sigure. Tocmai de aceea, eu împreună cu întreaga echipă vom continua să dezvoltăm clinica şi să investim în calitatea actului medical, alături de un partener puternic, cu experienţă naţională, cum este REGINA MARIA”, a declarat dr. Alexandru Someşan, Manager General al Clinicii Someşan. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO