Companii

Reţeaua Regina Maria cumpără spitalul Muntenia Hospital din Argeş de la SIF Muntenia

Reţeaua Regina Maria cumpără spitalul Muntenia...

Autor: Georgiana Mihalache

08.06.2022, 09:02 583

Reţeaua Regina Maria a anunţat că a achiziţionat Muntenia Hospital din Piteşti, fondat şi administrat de SIF Muntenia, o unitate cu patru săli de operaţie, centru de imagistică şi laborator de analize. Tranzacţia se ridică la 33,6 mil. lei.

Achiziţia trebuie să primească unda verde de la Concurenţă.

Conform raportului pe T1/2022 publicat de SIF Muntenia la BVB, societatea deţinea la finalul lunii martie o participaţie de 33,66 milioane de lei la Muntenia Medical Competences, echivalentul a 1.882.496 de acţiuni cu un preţ de 17,8838 lei per unitate.

„Menţinem ritmul accelerat de extindere regională. Achiziţia Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienţilor şi abonaţilor noştri din Argeş, după aproape 10 ani de prezenţă în regiune. Această nouă integrare urmează direcţia noastră de consolidare la nivel local”, a spus Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Muntenia Hospital are 75 de medici angajaţi şi colaboratori. La nivelul judeţului Argeş, reţeaua Regina Maria mai are două clinici, un laborator şi trei puncte de recoltare. În total, operatorul privat numără opt spitale şi cinci centre cu spitalizare de zi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO