Companii

Reţeaua de spitale şi centre medicale Arcadia, din regiunea Moldovei, un business deţinut de familia Fiterman, mizează pe afaceri de 175 milioane lei în 2022, după ce a inaugurat Spitalul de Recuperare Medicală din Iaşi, o investiţie de peste 20 milioane euro

Reţeaua de spitale şi centre medicale Arcadia, din...

Autor: Roxana Rosu

13.01.2023, 15:56 292

Reţeaua de spitale şi centre medicale Arcadia, din regiunea Moldovei, un business deţinut de familia Fiterman, a inaugurat  anul trecut Spitalul de Recuperare Medicală de la la Iaşi, o investiţie de peste 20 milioane euro.

Brandul Arcadia a fost înfiinţat în urmă cu 11 ani, de familia Fiterman, care are afaceri şi în domeniul producţiei de medicamente. Reţeaua include două spitale, în Iaşi, două centre de imagistică. cinci centre medicale şi un centru de recuperare.

Compania a încheiat 2021 cu afaceri de 150 milioane lei şi mizează pe 175 milioane lei pentru 2022.

Noul spital de recuperare medicală se adresează pacienţilor cu afecţiuni post traumatice, musculoscheletale, afecţiuni reumatismale inflamatorii, cardiovasculare, respiratorii, afecţiuni neurologice şi neuromotorii care au nevoie de recuperare medicală pentru a-şi redobândi mobilitatea şi capacitatea de a se mişca independent.

„Spitalul a fost gândit pentru a răspunde tuturor nevoilor pacienţilor noştri, printr-un circuit unic, ce începe cu o evaluare complexă medicală şi personală şi continuă cu sesiuni de discuţii şi un plan aplicat şi individual de recuperare medicală pentru fiecare persoană în parte. Tot procesul de recuperare se realizează în echipa extinsă medic-pacient-familie, pentru a ne asigura că pacienţii beneficiază de suportul medical şi emoţional de care au nevoie.   Am dotat Spitalul cu sisteme robotizate de ultimă generaţie, având la bază factorii esenţiali în recuperare: intensitate extinsă, modalitate de tratament adaptată şi funcţională, o terapie motivantă şi antrenantă pentru pacient”, menţionează Dan Fiterman, General Manager Arcadia – Spitale şi Centre Medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO