Companii

Revelion la cinci stele: Radisson Blu schimbă strategia şi îi lasă pe clienţi să aleagă ce vor din meniu şi să plătească în funcţie de buget

Revelion la cinci stele: Radisson Blu schimbă strategia şi îi lasă pe clienţi să aleagă ce vor din meniu şi să plătească în funcţie de buget

Autor: Mirabela Tiron

18.11.2011, 00:02 2538

Dacă anul trecut la hotelul de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei s-au organizat petreceri de Revelion în două săli, faţă de patru în 2009, anul acesta oficialii hotelului vor permite clienţilor să aleagă un meniu "à la carte", adică să comande în funcţie de preferinţe şi buget.

"Am schimbat conceptul pentru revelionul de anul acesta, pe fondul analizelor făcute. Îi vom lăsa pe clienţi să aleagă ce vor din meniu, dar bineînţeles că vom face şi o ofertă de câteva meniuri", a spus Adrian Adam, directorul de vânzări al hotelului. Pentru seara de 31 decembrie hotelul de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei va avea deschise trei dintre restaurante: Le Bistro (84 de persoane), Prime Steak and Seafood (44 de locuri) şi Caffé Città (106 locuri), precum şi Bla Lounge Bar. Noutatea de anul acesta este că cei care vor să petreacă revelionul la Radisson Blu vor putea să aleagă ce vor din meniu, în funcţie de preferinţele şi de bugetul lor.

"Nu există o sumă minimă şi nici maximă pentru cei care aleg meniul à la carte. Însă în general, dat fiind faptul că toate restaurantele noastre oferă servicii premium, iar clienţii sunt pe măsură, cu siguranţă vor simţi că este o seară de cinci stele, chiar dacă nu vom comanda numeroase feluri", a spus Daniela Dumitrescu, directorul de marketing al hotelului de cinci stele Radisson Blu.

Cei care nu optează pentru meniul à la carte pot alege un meniu din cele trei propuse de hotel. Meniul pentru restaurantul Le Bistro costă 150 de lei de persoană şi include clătite umplute cu fructe de mare, friptură de somon şi tort. Pe de altă parte, meniul standard realizat de hotel pentru Caffé Città costă 200 de lei de persoană şi include printre preparate şi tagliatelle cu creveţi, muşchi de vită şi tort italian.

Cel mai scump meniu propus de hotel costă 350 de lei (pentru restaurantul Prime Steak ans Seafood). Complexul Radisson Blu cu 718 camere este înregistrat pe firma Bucureşti Turism, care a avut anul trecut afaceri de 25 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO