Companii

Revin rezervările early-booking. Agenţia de turism Hello Holidays: Turiştii au început să îşi rezerve vacanţa de vară încă din toamna anului trecut, avem 40% grad de ocupare pe sejururi şi 45% pe circuite

Revin rezervările early-booking. Agenţia de turism...

Autor: Miruna Diaconu

31.01.2022, 16:45 1107

♦ Grupul Hello Brands, format din agenţia de turism Hello Holidays şi compania de transport Hello Holidays Transport, a înregistrat în 2021 un volum de vânzări de 5,5 mil. euro, iar pentru anul acesta este aşteptat un avans de 20%.

Reprezentanţii agenţiei de turism Hello Holidays, parte din grupul de com­pa­nii Hello Brands, spun că observă o tendinţă în creştere a rezervărilor de tip early-bo­oking, astfel că turiştii au început să îşi achi­zi­ţio­neze vacanţele de va­ră încă din toamna anului trecut.

Agenţia de turism are în ofertă atât seju­ruri, cât şi circuite cu avionul sau cu auto­ca­rul în România, dar şi în destinaţiile externe. În prezent, gradul de ocupare este de 40% în cazul sejururilor şi 45% pe circuite.

„Am crescut numărul de circuite cu avionul în destinaţii noi pentru agenţia noas­tră. Sunt peste 20 de variante de vacanţe cu avionul, avem şi variante de circuit cu auto­carul, peste 60 disponibile, în acest moment, în România, ţările din jurul nostru, dar şi în Elveţia, Italia, Spania, Polinia, ţările nordice“, spune Denisa Oprea, director de marketing la Hello Holidays.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO