Companii

Revine pofta de early-booking: DerTour a vândut 10.000 de pachete de vacanţă pentru vara anului 2022

Revine pofta de early-booking: DerTour a vândut 10.000...

Autor: Miruna Diaconu

22.12.2021, 09:00 149

Agenţia de turism DerTour a vândut deja 10.000 de pachete de vacanţă pentru vara anului viitor, spune Cosmin Marinof, managing director al DerTour. Cu toate că anul acesta s-a continuat tendinţa turiştilor de a-şi rezerva în ultimul moment vacanţele, în ultima parte a anului s-a putut observa o revenire a cererii de tip early-booking.

„Există mai multe avantaje pentru rezervările early-booking. Spre exemplu, pot beneficia de discounturi sau pot alege locaţiile pe care le preferă pentru că încă sunt locuri. În general, turiştii sunt vaccinaţi, iar dacă o destinaţie se închide, îi asigurăm că returnăm banii, nu oferim vouchere“, explică Cosmin Marinof.

Pentru anul acesta, directorul agenţiei de turism este de părere că noua destinaţie din Egipt introdusă de turoperatorii locali şi anume Marsa Alam va atrage mulţi turişti români. Anul acesta, cele mai populare destinaţii din Egipt au fost Hurghada şi Sharm el-Sheikh.

DerTour a avut anul trecut o cifră de afaceri de 78 de milioane lei, care reprezintă de fapt comisionul încasat de agenţie din suma totală rulată.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO