Companii

Revista Glamour trece de la Ringier la Newsroom AI: Glamour Romania va trece de la 1 ianuarie la Newsroom AI, companie cu istoric în transformarea digitală

Revista Glamour trece de la Ringier la Newsroom AI:...

Autor: Răzvan Botea

11.10.2018, 18:50 384

Revista Glamour Romania va trece de la 1 ianuarie anul viitor de la Ringier la grupul Newsroom AI, companie media şi din tehnologie, care are un istoric în transformarea digitală. Ediţia tipărită va fi relansată în martie anul viitor.

Ediţia tipărită a revistei va fi prima revistă românească ce va fi imprimată pe hârtie 100% reciclată, iar site-ul publicaţiei va fi disponibil începând cu prima zi din anul 2019. Noul format este îndreptat către resuscitarea brandului, cu un spectru mai larg de subiecte, ţintind către o audienţă mai mare.

„Audienţa Glamour de astăzi merge pe un trend diferit decât cel de la lansarea revistei prima dată în România, acum 10 ani. Ne dorim să îmbunătăţim discursul prin conectarea la un nou set de valori pentru un public mai curios şi mai conectat”, spune Diana Tofan, Redactorul Şef al revistei Glamour Romania.

Revista va celebra 12 ani de la apariţia pe piaţa românească cu o echipă nouă, conţinut şi strategii comerciale. Publicul ţintă va fi mai mic, mai dedicat şi cu o influenţă mai mare, potrivit anunţului companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO