Companii

Cine ridică proiectele celor mai activi dezvoltatori de locuinţe din Bucureşti şi împrejurimi? BTDConstruct & Ambient, firma de construcţii a familiei Dogaru, şi-a adjudecat cele mai multe ansambluri rezidenţiale

Cine ridică proiectele celor mai activi dezvoltatori de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.11.2021, 19:20 448

BTDConstruct & Ambient a înregistrat în 2020 afaceri de 206 milioane de lei, în creştere cu 23% faţă de anul precedent Practic, în cinci ani, afacerile BTDConstruct & Ambient au crescut de peste zece ori, în condiţiile în care în 2015 compania raporta un business de 20 de milioane de lei.

BTDConstruct & Ambient, o companie deţinută de familia Dogaru, şi-a adjudecat unele dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale din Bucureşti, dezvoltate în ultimii ani de investitori precum spaniolii de la Gran Via, israelienii de la Hagag, belgienii de la Liebrecht & wooD sau românii de la Impact, alături de antreprenorii Liviu şi Eugen Lepădatu.

Lucrând ca antreprenor general singur sau împreună cu alte companii, BTDConstruct & Ambient a devenit astfel un constructor cu vizibilitate pe scena rezidenţială din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO