Companii

Rin Grand Hotel, cel mai mare hotel de pe piaţa locală, s-a închis definitiv pentru turişti: Gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit. Convertim totul în apartamente. Hotelul cu 1.460 de camere a fost deschis în 2007 lângă târgul de maşini Vitan din Capitală, în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro

Anul trecut mai funcţionau în regim hotelier 480 din cele aproape 1.500 de camere pe care le avea la deschidere hotelului.

Anul trecut mai funcţionau în regim hotelier 480 din cele aproape 1.500 de camere pe care le avea la deschidere hotelului.

Autor: Mirabela Tiron

17.01.2022, 19:05 26728

Rin Grand Hotel, hotelul din sudul Bucureştiului, de lângă târgul de maşini Vitan, care stârnea controverse peste controverse la lansarea din 2007, când era anunţat ca „cel mai mare hotel din Europa“, s-a închis pentru turişti şi va fi convertit integral în apartamente.

„Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scăzut cu 80%, am adus chiar bani de acasă. L-am închis şi transformăm ultimele camere ce funcţionau în regim hotelier în apartamente. Până în vara anului viitor vom finaliza această conversie care ne costă 7 milioane de euro“, a spus pentru ZF Ionuţ Negoiţă, proprietarul hotelului, fratele lui Robert Negoiţă, primarul sectorului 3.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO